Agri-fab

Agri-Fab biedt het grootste assortiment accesoires voor in de tuin. De producten zijn duurzaam, betrouwbaar en speciaal ontworpen om de tijd die u in de tuin door brengt te verkorten.

Cub Cadet

Cub-Cadet tuintractoren vervaardigd met passie. Sterkere onderdelen, groter bedieningsgemak en de extra waar je behoefte aan hebt. Welke Cub Cadet machine u ook kiest, u krijgt altijd de meest duurzame en innovatieve van zijn soort.

Dormak

Dormak, machines zijn voor de meest variabele werkomstandigheden geproduceert.  Het assortiment bestaat uit cirkelmaaiers, verticuteermachines, hooggras-maaiers, houtklovers  en motorvatspuit.

Grizzly

Grizzly, tuingereedschap voor de kleine tuinen .

Hayter

Hayter is al van oudsher een merk dat een van beste maaimachines ter wereld produceert. Het is een bedrijf met al ruim 60 jaar ervaring. Daardoor is aan werkelijk alles gedacht om zowel de toegewijde tuinliefhebber als de professionele gebruiker te behagen.

MTD

MTD is opgericht in 1932. Sindsdien heeft het bedrijf een bijzonder dynamische ontwikkeling gekend en is het één van de grootste fabrikanten uit zijn sector geworden.

Eén zaak is echter onveranderd gebleven in de loop van de spectaculaire ontwikkeling, en wel de filosofie van het bedrijf: kwalitatief hoogstaande producten en dienste leveren tegen aantrekkelijke prijzen.

Powertrim

Powertrim kantensnijder, door de jaren heen de meest gevraagde cq. verkochte kantensnijder van Nederland. De kantensnijder heeft een zeer krachtige motor en een oersterke constructie. Met deze kantensnijder, kiest u voor kwaliteit.

Rover

Rover staat bekend om haar duurzame cirkelmaaiers met een krachtige motor. Ze worden standaard geleverd met een stevig chassis en stevige kogelgelagerde wielen. Daarnaast zijn alle maaiers uitgerust met het gepatenteerde mulchingsysteem.

Overige